Tjuvstart: Erik flyger till Malmö

20110708-071910.jpg

Kolla jag då, bloggar från planet! Norwegian har wifi ombord, plus i kanten. ”Flyga med cykel”-grejen har gått ganska smärtfritt hittills. Det var bara att gå på Arlanda Expressen, inga konstigheter. Lite svårare var det när jag skulle checka in och tjejen i disken inte hittade min cykel-bokning. Tillslut nöjde hon sig med att bestämma sig för att jag hade bokat men inte betalat ännu. Oh well, bara att betala (hon hade säkert rätt, jag hade inte kollat om jag betalat eller inte).

Bästa ”flyga med cykel”-tipset: Pedalerna måste skruvas av. De är oljiga, hade varit najs att ha en plastpåse att lägga dem i.

Flyga med cykel får 4 pedaler av 5 möjliga av mig. Smidigare än man tror.

2 svar på ”Tjuvstart: Erik flyger till Malmö

Kommentarer är stängda.