Tjuvstart var ordet! (Johan)

Inte nog med att jag startade innan majoriteten av Cykelsällskapet, jag startade även ett helt dygn tidigare än mig själv! Hur går detta till, kanske ni frågar er? Ja, det är sannerligen inte vem som helst förunnat att lyckas med en sådan bedrift.
Planen var att åka före till Malmö för att hälsa på min gode vän Fredrik Jern med fru Hanna. Eftersom hon är i grossess med beräknat datum 14e juli, bestämde vi att ett dygn var en lagom vistelse. Min hjärna registrerade dock inte denna ändring utan behöll ursprungslördagen i minnet.

Men inget ont som inte för någonting gott med sig. Jag har nu testat en alternativ färdväg till Arlanda där cykling knappa 7km till Märsta pendeltågsstation ingick. Trivsamt, förutom att det inte riktigt kändes som cykelväg första biten ut från terminalen. Blir nog samma sträcka imorgon.

Då bar det av hemåt igen!

Nackdelen med en blogg är att betydligt fler får ta del av detta klåparmässiga tilltag, men ger man sig in i bloggandet… Jag är själv inte sen att uppmärksamma andras tillkortakommanden, så detta får ses som ett studiebesök på ”den andra sidan”. Kan vara nyttigt, vad vet jag?

3 svar på ”Tjuvstart var ordet! (Johan)

  1. Ha ha ha ha! Välkommen hem till oss på kombinerad Giffarna-Degerfors/krocketkväll/värmning klockan 16:00 istället. Ha ha ha!

  2. Hahaha, vaddå ”andra sidan”? Hade dock inte förvånat mig om de bjudit dig på en annan biljett och hotell.

Kommentarer är stängda.