Stats och kartor (förhoppningsvis)

Dagen D-1!

Om allt funkar som det ska har jag tänkt att vi ska kunna dela med oss av exakt var vi befinner oss, hur lång sträcka vi cyklat, hur lång tid det har tagit och också bjuda på kartor som visar vår frammarsch i Tyskland.

För att få till detta har jag skaffat ett konto hos RunKeeper. En app på mobilen samlar in data medan vi cyklar och synkar med profilen när vi har wifi. Det ska funka att lägga in kartorna från RunKeeper här på bloggen också så det kommer vi givetvis att fixa om vi kan.

En av sakerna jag är lite osäker på är hur mycket batteri det drar att ha RunKeeper-appen igång i bakgrunden på en iPhone 4, kanske någon läsare vet hur det ligger till med detta?

1 svar på ”Stats och kartor (förhoppningsvis)

  1. Hej! Jag har nu testat att ha Runkeeper igång i bakgrunden ett par timmar. Batteriet tappade 11% per timma. Har använder runkeeper rätt mycket, men har då även tex kartor igång, tror att jag brukar tappa typ 15% i timman totalt. Ni bör nog ha någon laddning med under dagen, det finns olika typer tillsater man kan koppla in när batteriet börjar tryta. Jag har en på 1000 mA men det brukar bara klara att ladda upp till 50%, Sett att det även finns även 2000 mA. …Lycka till /Lennart

Kommentarer är stängda.