Wir sind in Lübeck

Nu är vi framme i Lübeck! Har ätit frukost och lyckats hitta wifi! Nu cyklar vi vidare mot Lüneburg och planerar att kunna luncha i Ratzeburg. Solen skiner, vi har smort in oss. Med solkräm. Och Jukon-salva (där solen inte skiner.

5 svar på ”Wir sind in Lübeck

    • Seriöst ont nu faktiskt. Men av erfarenhet vet jag/vi att det brukar gå över den fjärde dagen.

  1. Helt oslagbart! Ingen hos oss kan jobba ordentligt – vi måste kolla er blogg hela tiden! Om ni får appen och kartorna att fungera så kommer vi att sitta klistrade och följa er meter för meter…… Det betyder att det är ert fel om det aldrig blir någon ny vårdcentral i Eskilstuna.

    • Haha, kul! Synd på vårdcentralen men kul att ni gillar bloggen, kartor och annat är på gång, borde vara uppe nu på RunKeeper och är på gång här på bloggen.

Kommentarer är stängda.