Långt till läggdags i Göttingen

Dagens mål blev Göttingen, en ganska stor stad drygt 6 mil söder om Bockenem. Kändes rätt med en lite lugnare dag efter gårdagens mäktiga prestation.

Benen var stumma och gårdagens motvind fick sällskap av uppförsbackar och regn vilket gjorde att de första milen var tunga. Men sen släppte det och andra hälften rullade på bra.

Dagens kanske största dramatik uppstod när vi väl i Göttingen var kluvna inför att pressa vidare mot Kassel eller stanna och ta ytterligare en dag på oss att nå Frankfurt am Main. Till skillnad från förra gången när vi hade olika viljor och röstade så jobbade vi idag fram en slags kompromiss som jag tror alla var lite missnöjda med men som ändå kändes ok för alla. Tufft men jag tror att vi går vidare som en starkare grupp.

Dagens sträcka i kartform:

Och på RunKeeper.