Night Note

20110722-152656.jpg
Joel fotar resten av pojkbandet B.B.M.M. (Biking Between Malmo & Munich)

Idag cyklade vi 10 mil igen! För att spexa till det hade vi inte bokat nåt hotell för natten utan satsade på att leta upp ett när vi cyklat lagom långt. Det var nära att vi tog in på Mc Donald’s eget Chicken McNugget Hotel (med Saloon) i Satteldorf men Joel vägrade så vi cyklade vidare några kilometer till en lite större stad som heter Crailsheim men som ingen av oss kan komma ihåg namnet på så vi kallar den Würtzburg, för det namnet kommer vi ihåg.

Det visade sig vara ett toppenbeslut för i Würtzburg (Crailsheim) hittade vi snabbt ett jättefint hotell som vi delar med Tysklands B-landslag i basket. Vi gick ut och åt på den bästa grekiska restaurang vi varit på sen Lüneburg och därefter hittade vi en liten pub med schysst stämning och motivtapet (höstskog). Där spelade vi fussball med en stereotypt full irländare som påstod sig äga stadens irlänska pub och pratade högtyska med en lokal fotomodell.
20110722-122033.jpg
Ännu en bra dag helt enkelt! Imorgon: 10 mil till. Bara typ 20 mil till München nu. Pepp!

4 svar på ”Night Note

  1. På vår öppna förskola i Malmö fanns en fottapet med skogsmotiv, men den var inte lika tjusig som den ni träffade på verkade vara.

    • Absolut 🙂 Nu sitter vi och käkar bara fem mil från slutmålet så nu känns det ännu bättre!

Kommentarer är stängda.