Auf Wiedersehen Deutschland

Tyskland från flygplansfönstret. Cool känsla att ha cyklat hela den vägen.

Så var det då dags för mig och Linda att åka hem också, nästan två dagar efter de andra. Vi tog också pendeltåget till flygplatsen och det var bekvämt och billigt. Det var dock lite pirrigt på slutet om vi skulle hinna med eftersom pendeltågssträckan var längre än jag hade tänkt mig. Men det gick. Vi flög med Air Berlin och var därför tvungna att mellanlanda i Berlin. Väl i Berlin hade vi tre timmars väntan och när det var 20 minuter kvar tills vi skulle gå ombord på planet fick vi veta att det var försenat med ytterligare 2,5 timmar. Detta gjorde att vi inte landade på Arlanda förrän klockan 01:30. Arlanda Express (och pendeltågen hade slutat gå, och inga taxibilar ville kännas av min leriga mountainbike. Tillslut lyckades jag övertyga chauffören för flygbussarna att ta med min cykel. Vi kom till centralen där jag lät den stå för upphämtning dagen efter och sen tog vi en taxi hem. Äntligen hemma!

På den tid vi hade kvar efter att de andra åkt hem hann vi bland annat med lite mer sightseeing. Bland annat hann vi åka turbuss runt stan och se allting, besöka Olympiastadion och BMW-museet. Det hade också varit kul att få gå på rundtur i BMW-fabriken, men där var det tyvärr fullt. Hade vi bokat några dagar innan så hade vi kommit med, bra att veta till nästa gång. Här kommer lite bilder från den sista dagen:

Olympiastadion i München

BMW:s huvudkontor (tornet) och BMW-muséet i förgrunden till höger

BMWs första motorcykel

gamla fina bilar

rejsinghojar

BMW Welt - utställningslokal och försäljning av nya bilar

Art Cars - 17 olika BMW-bilar omgjorda av världskända konstnärer

1 svar på ”Auf Wiedersehen Deutschland

Kommentarer är stängda.