Välkommen till den här bloggen!

Välkommen hit kära läsare!

Under ungefär tre veckor kommer du kunna följa vår resa mellan Malmö och München på den här bloggen. Vi kommer att försöka uppdatera så ofta vi kan, vi vet nämligen från Cykelsällskapets förra resa mellan St Eriksplan – St Petersburg, att resan blev roligare med all den feedback vi fick från er läsare. Den här gången har vi fått två nya medlemmar (vi kallar dem prospects) i cykelsällskapet, Erik och Kaj, som ni kommer att lära känna lika väl som oss mer rutinerade långfärdscyklister Joel, Jonas och Johan.

Vi börjar vår resa på måndag egentligen, men Erik och Johan är redan på väg ned mot Malmö där vi möts inför avfärden. Helgen kommer att vara full av förberedelser och det kommer också att synas på den här bloggen, som kommer att fyllas på med mycket intressant innehåll (och även mindre intressant innehåll).

Vi ser fram emot att hålla kontakten med er under resan. Nu kör vi!

// Joel, Jonas, Johan, Kaj och Erik

11 svar på ”Välkommen till den här bloggen!

 1. Ni får höra av er när ni är i Malmö, det är nästan obligatoriskt att träffa Skåne-boende vänner tror jag bestämt.

  • Ja, vi landar på Sturup nångång efter lunch på måndag. och sen går båten vid 22-tiden. Kanske vi kan ta en fika i Malmö?

   • Det låter helt klart som en möjlighet. Jag behöver ändå åka in till stan och lämna böcker på bibblan. Slå en signal, du har ju mitt nummer.

 2. Lycka till på resan!
  Det ska bli spännande att följa med digitalt.

  /Anna

 3. Hej alla vackra pojkar – särskilt Erik, hans urgamla mormor har ”hittat” er och kommer med intresse att följa er på färden. Kram, var rädda om er och ha skoj.

Kommentarer är stängda.