Tjuvstart 2 – Johan

image

Arlanda express:
Ekonomiskt uppfostrad som man är, letade jag febrilt efter någon ensam själ att ”samåka” med eftersom de har 2 för 1 erbjudande under sommaren. Gav dock upp efter 45s och pungade ut 260:-.

Incheckning, del 1 av?
Försökte checka in online, men automaten kände varken igen mitt bokningsnummer eller kreditkort. Är jag inte inbokad på flyget? Ska äventyret sluta innan det ens hunnit börja? Sitter smått nervös på tåget mot Arlanda för att reda ut detta missförstånd på plats. Håll tummarna!

4 svar på ”Tjuvstart 2 – Johan

    • Tack!
      tänkte passa på att.kontrollera era bokningar också, men ”The Norweigan Crew” (TNC) verkar ha siesta just nu.

  1. Johan min vimsiga lilla värmlänning! Skrattade gott åt ditt lilla misstag. Fick sedan ett styng av dåligt samvete….

    • Ingen skada skedd, förutom ett sårat ego. Nytt försök nu, så förhoppningsvis kommer jag till gaten idag – minst! Förmodligen det klantigaste jag gjort, men ändå nöjd att det inte var en dag fel åt andra hållet.

Kommentarer är stängda.