Travemünde – Lübeck

Klockan 06:00 imorse väcktes vi av båtradion som talade om att vi om en timme (!) skulle lägga till i Travemünde. Och att affären var öppen. Och att restaurangen var öppen. Ackompanjerat av säl- och apljud och bildskrotsambiens talade den barska rösten om för oss i cirka 20 minuter att det var dags att gå upp .

Nere på bildäck mötte vi vår 60-åriga kompis Wolfgang, som cyklat från Nordkap genom Norge och Sverige. Vi landsteg tillsammans och Wolfgang hjälpte oss att tolka vår tyska cykelkarta. Sedan skildes våra vägar åt för denna gång.

20110712-104529.jpg
Vi cyklade nämligen fel direkt. Och igen och igen. Förhoppningsvis kan vi visa vår något krokiga väg till Lübeck med hjälp av Eriks RunKeeper senare. Tills dess får ni hålla till godo med följande film:

3 svar på ”Travemünde – Lübeck

  1. Vilse redan? Jag skrattar inte åt er, jag skrattar med er. Lovar. Kan tyvärr inte se filmen dock.
    (Mårten läser över axeln och gnäller om att han också vill åka på cykelsemester.)

  2. Jag blev precis askär i den här blogen, ja, hela den här grejen. Sitty ov Marrsippannn. Ja seppå fan, helt underbart!

Kommentarer är stängda.