Framme i Frankfurt!

20110718-170110.jpg

Nu tvättar vi våra kläder. Det behövs!

Här i Frankfurt bor vi för första gången på resan på vandrarhem. Vårt heter 5 Elements. Inte riktigt likt Four Seasons som vi trodde det var. Här finns allt den interailande 18-åringen drömmer om. Wifi, billig bar, nachos, tvättmaskin och kök samt ungdomar i samma ålder från hela Europa + USA + Canada + Japan. Som 33-åring känns det lite gjort, men samtidigt är våra kroppar så slutkörda att så jag gissar att det bara är att go with the flow. Ikväll blir det utgång. Imorgon bestämmer vi om vi cyklar vidare och siktar på att kunna gå på indiefestival i München den 23 juli eller om vi ska stanna en natt till i Frankfurt.

Det blev en kort och behaglig resa sista biten till Frankfurt, dryga fyra mil bara.

1 svar på ”Framme i Frankfurt!

Kommentarer är stängda.