Jaha, men hur mycket väger vi nu då?

Dags att publicera våra officiella slutvikter efter dryga 100 mil på cykel (RunKeeper bråkar fortfarande så den exakta siffran dröjer lite till men det ligger mellan 100 och 110 mil) och otaliga öl, pizzor och schnitzlar!

Joel
Startvikt: 84 kg
Slutvikt: 84 kg
Förändring: 0 kg

Jonas

Startvikt: 70 kg
Slutvikt: 70 kg
Förändring: 0 kg

Johan

Startvikt: 82,5 kg
Slutvikt: 79 kg
Förändring: -3,5 kg

Kaj
Startvikt: 86 kg
Slutvikt: 84 kg
Förändring: -2 kg

Erik

Startvikt: 79 kg
Slutvikt: 78 kg
Förändring: -1 kg

Det bästa giltiga tävlingsbidraget kom från Andreas som prickade in både min och Johans exakta minskning! Grattis Andreas! Ditt förstapris är ett halvkilo prima malet sultankaffe som varit med oss ända sedan Malmö och som alltså har cyklats mer än 1000 kilometer genom i princip hela Tyskland innan det flögs hem till Sverige igen. Ett mer unikt kaffe får man verkligen leta efter!

Den som var allra bäst på att gissa var dock Jenny som var mycket nära på samtliga personers viktminskningar men som tyvärr lämnade in sitt bidrag efter deadline och får därför nöja sig med ett hedersomnämnande. Hatten av till dig Jenny!

4 svar på ”Jaha, men hur mycket väger vi nu då?

  1. Nästa år tycker jag att ni ska införa även mätning runt era cyklade kroppar. Kommer att ge ett bättre före-efter-resultat.

    • Vi har diskuterat detta, och alla är överens om att (före och efter resan) göra en gemensam vägning, mätning och kontroll av mängd muskler vs. fett. Har jag t.ex. tappat 4,5 kg muskler och lagt på mig 1 kg fett så..

  2. Jag känner mig fullt nöjd med vetskapen att jag var bäst på att gissa och med hedersomnämnandet!
    🙂

Kommentarer är stängda.